Hic et nunc/ Här och nu

På min promenad…

..stötte jag på dessa fantastiska buskar. Blommorna är som syréner men mycket mindre och luktar mer. Bladen ser också ut som syrénblad med mycket mindre. Alltså måste det vara en typ av Syrén, vilken vet jag inte, kanske någon annan vet? Ljuvlig var häcken , lång med  massor av blommor.
Detta är endast en del av häcken. Tagen utanför IT Rosenlund
Lite närmre
Ännu närmre
//Gunilla
Annonser

2 svar

  1. Tina

    Go morron!!Ja att det är en Syrén går ju inte att ta fel på det kanske finns nån häckplanta som ska vara lite mindre. Men du underbart vackert var det i alla fall. Kan riktigt känna hur det doftar. Tänk att promenera sakta fram där. Underbart.Här har vi i dag en strålande dag. Står nu redo att åka till Strömstad för ett besök på ortopeden. Men man vill inte gärna vara inne i dag men inte mycket att göra nått åt.Hoppas du har lika vackert väder hos dej. Då får du ta kameran och gå på promenad.Ha en bra dag min vän.Kram Tina

    25 maj, 2009 kl. 03:08

  2. marita

    Underbart vackert!Det finns över tusen registrerade namnsorter på förädlade syrener så det är inte lätt att veta vilken det är.Man kan ju alltid nöja sig med att den är ljuvlig och att det är en ädelsyren (=förädlad).Kramen Damen!

    25 maj, 2009 kl. 03:08

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s