Hic et nunc/ Här och nu

Ett Gott Slut…

…och ett Gott Nytt År 2011 vill jag tillönska mina besökare och övriga på vår oroliga jord. Hoppas året för fred gemenskap och glädje med sig. Nyårsfoto tar jag inget nu eftersom sonen har min kamera. Kanske om jag ser ett vackert motiv att jag tar med min lilla kompaktkamera.

Nu har jag tagit en promenad och fotat Vätterstranden där sommaren har fullt av badgäster. Nu har en del tagit mod till sig och begett sig långt ut, mycket långt ut, för att pröva sina nya ev gamla skridskor. Inte förstår jag hur de vågar och inte vet jag hur långt ut sjön har lagt sig.

Lev väl-Tiden flyr

//Gunilla

Annonser

4 svar

 1. Min käraste vän och Storasyster! Vi Tabergare önskar dig, alla i din familj och deras barn, samt gossen Rocky, Ett Riktigt Gott Nytt År! Med förhoppningar om hälsa och det bästa för övrigt. Jag känner alltid en viss melankoli den sista dagen på året, det är väl inför ovissheten om vad som framtiden kan ha i sitt sköte.
  Det är vackert foto du lagt upp i bloggen. En evighet, där vatten och himmel möts. Inte visste jag att Vättern har lagt sig så stabil, ändå varnar de om att isen är förrädisk. Så var försiktig!!
  Vi hörs och ses, min vän.
  Den varmaste Nyårskramen från
  Lilla Ysta och hennes familj med snuffsar.

  31 december, 2010 kl. 14:25

 2. Hej Gunilla!
  Jag hittade din länk i gästboken hos mig på spaces till slut. Jag är kvar där till ”the bitter end”, bla på grund av brist på mediaplayer här, men hittade igår ett annat sätt att spela musik på här. Jag har alltså en gammal blogg liggande här sedan 2007, då jag skrev ”sjukdomshistoria”, och ville komma bort från det vanliga gänget på spaces, men nu när det inte går, vill jag inget annat än att ha dem kvar. Men nu kan jag testa lite på den gamla WP-bloggen, praktiskt nog.

  Jag ville bara söka upp dig och hälsa
  Gott Nytt År, och säga att jag har inte glömt hur glad jag blev över dina kommentarer när de dök upp för ett par år sedan. Då hade ju flertalet av mina andra spacevänner dragit vidare. Tack för det, och Grattis till barnbarn och allt! Hoppas vi ses någongång. Kram =)
  Mitt ”riktiga” spaceblognamn är ju ”Millroll”
  och inte ”moivoila!, som jag heter här…fast det skulle ju passa ditt franska språk-kunnande bra, inser jag…fast inte mitt, lika bra…;-)

  31 december, 2010 kl. 15:48

 3. Kära Storasyster, måste bara tala om att hos mig är dina färger på bloggen mellangrå, mörkare grå och nästan svart i mitten! Bara så du vet…
  Ha en skön kväll och sedan en god natts sömn.
  Jag är redan trött…

  Kram
  Lilla Ysta

  3 januari, 2011 kl. 18:37

 4. Tack för kommentaren, Storasyster. Ja, det vore ju roligt för Eric att få se vad vi har i Sverige att bjuda på vintertid!!
  Det var verkligen storartat att se och isformationerna var stora. Det är problem utan bil… jag förstår fullkomligt. Man får vänta tills det finns någon ”vänlig själ” som vill ta’ en med ut på en litet tur…
  Nu sitter jag insnöad igen. Fotar vissna tulpaner bakom dörren. Det är min ateljé.
  NB! Kan inte reg på WP. Jag finns där redan, men det gör jag ju inte… buhuu
  Kramar om dig och Rocky
  Lilla Ysta

  6 januari, 2011 kl. 11:53

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s