Hic et nunc/ Här och nu

Motion…

…fick jag tillräckligt i går. Tidigt på morgonen cyklade jag till Sofiagårdens församlingshem för att besöka deras loppmarknad och auktion. Lite småsaker köpte jag och tog dessutom en kopp gott kaffe. Utmed Vätterstranden hemåt för att packa in mina nyförvärv och för att hämta mina kamera. Jag monterade på mitt lilla objektiv, som jag ännu inte lärt mig hantera. Ut i skogen under ett par timmar. Naturen var tyst och stilla, solen sken och luften var varm. Blåsippor fanns det gott om, Tussilago fanns enstaka ….och EN Vitsippa såg jag. Dessa foto är de första jag tagit i år på naturens vilda blommor.

 

 

Annonser

3 svar

 1. Lena Persson

  Hej Gunilla, jag är inne och tittar på dina underbara bilder.Vilken skärpa,och fina färger.Ser att våren kommet längre hemma. Här på Hökensås är allt lite senare.hoppas allt är väl med dej och Rocky.Stor Kram från mej och Kenneth.

  25 mars, 2012 kl. 19:05

 2. Så fint du har fotograferat blåsipporna. Har några stycken i trädgården. I dag blåser det kuling här så det blev en dag framför tv:n

  31 mars, 2012 kl. 18:35

 3. SA

  Hej Gunilla! Å så härligt det är med dessa blå och vita sippor. Hoppas nu att de inte far illa om vädret blir som förutspått. Regn, snö och kyla har vi gått nog av tycker jag.
  Ha en riktigt fin och trevlig påskhelg!
  Kram/SA

  5 april, 2012 kl. 22:57

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s