Hic et nunc/ Här och nu

OM MIG

    

                   petite fleur  ←  Tryck  på denna länk för att höra Sidney Bechet spela i Paris dec 1954

 

   ..är en som de säger  ”En överårig ensamvarg.” So what! Jag trivs, är frisk och orkar med sådant många i min ålder inte klarar av.

Kanske jag inte stavar rätt på tangentbordet, jag är nämligen halvblind på vänster öga. För övrigt stämmer att jag är ensamvarg av stora mått.

Idkar mycket hantverk. Syr, gör porslinsdockor,Walldorfdockor. Syr väskor stickar väver mattor och virkar mössor och det bästa är min

silvertillverkning och då jag får ta mig en promenad med min kamera..Har bott utomlands några år och därefter på en bondgård med diverse djur.På den tiden var det mycket hästintresse.

.Nu bor jag mitt i staden och trivs mycket bra,Jag målar även i olja och försöker läsa några böcker mellan varven om ögonen är villiga att ställa upp

när jag ”vill”. Vi har våra duster. Musik tycker jag om i största allmänhet men helst som bakgrundsljud.Gärna Mikael Wihe m fl i den changren.     

Har barn och barnbarn som jag älskar. En del nära mig och flera på andra sidan havet. Tiden flyr för mig som för alla andra.

Annonser

4 svar

 1. Så rätt, min kära Storasyster. Att vara en ”ensamvarg” betyder inte i ditt fall att du är osocial, men kanske dra’r dig tillbaka, hellre än hänger med ”gruppen”. Din integritet är stor. Du kan så mycket och kan det så bra, många människor måste visa vad de inte kan. En fråga om bekräftelse.
  Du har haft ett rikt liv, med- och motgångar som du klarat av. Tre fina barn som knoppat av sig, vad lycklig du är. Jag är stolt över att vara din bästa vän, din Lilla Ysta.

  Kram

  17 januari, 2011 kl. 18:54

 2. Hej igen Gunilla!
  Vilken fin sida du har här på WordPress. Jag känner mig fortfarande husvill fast jag har en sida här på wordpress sen gammalt och min gamla Tid-blogg ligger kvar och skvalpar på Spaces. Håller på med kopierin för jag känner mig inte säker på att allt kommer med här.
  Såsmåningom kommer jag ju hit, antar jag, när ”tiden” är mogen. Själv blir jag nog aldrig mogen dessvärre…;-) Hörde av Berit att du undrade var jag var och här är jag nu. =)
  Och här är min gamla wordpressblogg: http://moivoila.wordpress.com/
  Vi ses!

  7 februari, 2011 kl. 00:05

 3. Hej Gunilla!!
  Hittade din sida av en slump, vad fin den är! Underbara fotografier på dina fina barnbarn, men var är dina barn??? Läser att du har problem med dina ögon, låter besvärande, har du ont också? Förstår att Daniel har fått en liten pojk, vad underbart, hälsa honom så gott och gratulera! Och Anjas äldsta dotter är ju en kopia av henne, som jag kommer ihåg Anja när vi bodde på Sjöberg. Ser att de bor på Irland nu, har de gjort det länge? Sist jag hade kontakt med Minna hade hon tre barn, är det fortfarande så, eller har hon fått fler? Själv har jag fått två små underbara troll, en flicka (My) som är fyra i sept. och en pojk (Hampus) som är två i juni. Jag som inte skulle ha några barn är så väldigt glad att jag hann ändra mig innan det var för sent. Vi bor här i Forsvik och har det gott, i år har jag tagit över mors fina butik, Kanalbutiken 5 Knop, så nu väntar jobb hela sommaren. Mamma Laila mår också bra, hon hjälper mig med barn och butik och lagar fortfarande underbar mat som vi njuter av ofta! Kommer besöka din webbsida fler gånger, så härligt att få en inblick i din familjs liv igen!
  Ha det gott, hälsa alla! Stor kram! / Lotta

  7 maj, 2011 kl. 22:01

 4. Gunilla Hej, jag går på din blogg, bodde jag på bilderna på dina små barn, som har ett fint leende … och sedan blev etqui andra photosqui sammanfatta vintern …. Du är i makt, Frankrike, frossa, solen långsamt tillbaka, stiger termometern … våren är på väg .. Jag hoppas att ni i god form, aktiv på din blogg och denna mycket Pourr din familj …. Jag omfamnar dig och genevieve snart

  21 februari, 2012 kl. 16:23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s